AKTUELNO

Nekada su bili najbolji prijatelji.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, večeras je imao i pitanje za Jovanu Tomić Matoru da li je zauvek precrtala druženje sa Nenadom Aleksićem Ša, nakon svega što se izdešavalo između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora i Nenad Aleksić Ša su do skoro bili najbolji prijatelji, a onda su imali svađu zbog Sanje Stanković pred kamerama "Zadruge 2". Matora je tokom izlaganja istakla da nema nameru da se pomiri sa reperom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ti opišem kako se osećam... Zamolila sam Sanju da se isto ponaša kao ja, da ga ignoriše. Ponašaću se prema njemu kao da je to bila neka moja velika veza, pa mi je glupo da pljujem po tome - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To prijateljstvo nije imalo nijednu jedinu mrlju. On je uvek bio tu za mene. Sanji i meni na početku... Razumem i njega da se nije snašao i da mu je teško, ali mi neke stvari nisu jasne. Mene ovo iskreno boli. Nemam želju da se pomirim sa njim, to je moj najiskreniji odgovor - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno o Sanji ne znam mnogo i nemam šta da iznesem. Što se tiče Matore i mene mi se napolju obožavamo. Ja mislim da nisam pogrešio, one misle to za sebe. Ja bih stavio tačku na ovu priču. Ja njih volim i dalje. Nećemo se izbegavati, ali neka bude ravna linija. Možda izgladimo odnose - bio je komentar Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ne mogu da verujem da on neke reči izgovara. Nenad napolju i ovde su dva sveta. Meni se ne sviđa njegovo učešće. Ja znam da mu nedostaje žena, ali to ne opravdava njegovo ponašanje prema nama. Nenad ništa ne zna o mom životu i rekao je da nema šta da kaže o meni - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'